J6: CB Balaguer – ACLE Guissona

temp2013-2014 10 20131106 1501792223

CB Balaguer 60- ACLE Guissona 39

Les noies del júnior de Balaguer s’emporten la cinquena victòria davant un Guissona que no va ficar les coses gens fàcils.

Un inici de partit amb poca intensitat, poca concentració, poc encert i molts errors defensius, va fer que les joves de Guissona castiguessin tots els nostres errors ficant-se fins a 14 punts per davant del marcador. Els últims 4 minuts del segon quart ja vam començar a jugar al nostre joc fins apropar-nos a 3 punts de diferència a la mitja part.

El cop d’atenció del vestuari va fer que en la segona part es demostrés tot el que s’està treballant i el que volem veure en aquest equip. Tant va ser la diferència de ritme, que la segona part de partit es va fer un 35-11 que va decantar la victòria local.

Recordar a les meves jugadores que no sempre es tindrà temps a remuntar i que s’ha de treballar des del primer minut del matx. Ànims.