J5: Segrevest CBBalaguer – CBTremp

Segrevest CB Balaguer 59– 47 CB Tremp

El partit ha començat amb un parcial favorable al Segrevest CB Balaguer en què en els 4 primers minuts del partit estava per davant per 12-0 gràcies a la intensitat defensiva i a l’encert dels contraatacs.. A partir d’aquest parcial, la irregularitat ha caracteritzat el joc dels balaguerins tot i que han anat al descans amb un favorable 26-16.

El tercer període ha estat dominat clarament pel CB Tremp que ens ha donat una lliçó de treball i de no llençar la tovallola en un quart que hem estat molt fluixos tan en atac com en defensa.

L’últim quart s’iniciava amb un 34-38 a favor dels visitants, després dels alts i baixos durant tot el partit hem sapigut treballar fins al final per fer un molt bon quart i endur-nos el partit.

Encara no hem aconseguit la regularitat que busquem durant els partits però l’equip ha demostrat que quan s’ho proposa sap fer les coses molt bé.