J4: CBBellpuig Negre – CBBalaguer

CB.Bellpuig negre 23-53 CB.Balaguer

Partit corresponent a la nostra tercera jornada ja que la primera vam descansar.Tornavem a jugar a Bellpuig en aquest cas contra el segon equip i el principal tema a actuar sobre aquest partit era que teníem mes a perdre que a guanyar si aixó li sumem dos baixes de última hora feia el partit una mica més complicat pero les noies de Balaguer han sortit molt concentrades i un parcial de 0-11 ha disipat qualsevol dubte, ara lo mes important era mantenir la mateixa intensitat que al principi. ho hem aconsguit quasi tot el matx menys un troç del segon quart on hem estat una mica mes toves en defensa i les idees s’ens han bloquejat en atac. En definitiva un partit on hem pogut provar algunes coses de cara als próxims partits. Segona victória al sac. Felicitats noies!!!!!!!