J5: CB Balaguer – CB Lleida

Bonet Cars CB Balaguer 64 – 39 LLEIDA.NET CB Lleida Vermell

Nova i quarta victòria consecutiva del cadet femení al campionat territorial, aquest cop dissabte al matí al poliesportiu de Balaguer contra el C. B. Lleida.

El partit va tenir un inici amb molt de ritme per part dels dos equips, i es va anar decantant progressivamanet cap a l’equip local, que aconseguia anotar amb facilitat, davant un rival que va sortir una mica espés al camp. La defensa agressiva de les balaguerines, provocava errades de les visitants que ens permetien córrer còmodament al contraatac i arribar al descans amb un avantatge de 14 punts (36 – 22).

A la represa, la dinàmica del matx no va tenir gaires canvis, ambdós equips disminuien el grau d’anotació fruit del cansament i la presa de males decisions, però les nostres cadets van aconseguir dominar el marcador en tot moment, fins al final del partit quan l’electrònic marcava un clar 64 – 39. Ara ens espera una jornada de descans i seguidament rebem al líder, així que a seguir treballant!