J16: CB Tremp “B” – CB Balaguer “B”

Pallars Digital Tremp B   58 – 68   CB Balaguer B

Victoria i prou.

No acabem de posar-nos les piles amb defensa, ens costa deu i ajuda d’entendre que els partits es comencen a guanyar per la defensa. Mentre mantinguem l’ inspiració en atac guanyarem algun partit però el dia que no fiquem ens passaran per sobre, ens humiliaran.

Avui a partir del tercer període hem fet defenses alternatives depenent  de si ficàvem o no ficàvem, alternàvem individual amb la defensa zonal 1-3-1, cosa que ens ha fet guanyar el partit. En atac estàvem molt espessos amb molt poca rotació de pilota, tant sols el tir des de la línia de 6,25 ens mantenia al partit.

Primer període de tanmateix parcial de 10-09 pel Tremp, poc encert mes que bones defenses per ambdues parts. Segon període parcial de 20-23 Balaguer, mes encert que al primer quart les defenses igual o pitjor. A la mitja part parcial 30-32 pel Balaguer, tot per decidir, nosaltres estem molt malament en defensa, ells pressionen molt, a partit d’aquí posem en funcionament les defenses alternatives que ens donaran la victòria final.

Tercer període, parcial de 14-17 Balaguer, no defensem molt be però els canvis en defensa els fan perdre pilotes als de casa i ens dona mes opcions i atacs a nosaltres. Quart període, parcial de 14-19 pel Balaguer, igual que el tercer, tot i que l’encert del tir exterior també ens ha ajudat molt.

La setmana que ve Cappont (a casa seva vam fer un dels pitjors partits en defensa del que portem de temporada) dissabte a les 16,30 hores a Inpacsa, treballarem per guanyar un altre cop.

Nota: l’àrbitre, necessita millorar, molt, i nosaltres també, molt.