J5: CB Balaguer – CB Corbera

CB BALAGUER 61 CB CORBERA 46

Cinquena victòria de la temporada del sènior femení del club que milita al campionat de Catalunya de segona categoria. Partit molt dur i travat on les noies de la Noguera no van poder desplegar el seu joc habitual degut a un intens i molt ben organitzat Cb Corbera, que va suplir les seves baixes al joc interior amb una gran defensa que va provocar innumerables pèrdues de les locals, que no es van sentir còmodes en cap moment.

Partit igualat fins al descans (28-25) i segona part de més domini local però amb l’equip del Corbera sempre a prop en el marcador.

La manca d’encert en el tir exterior ens va condicionar durant tot l’encontre, malgrat el control del rebot ens va permetre liderar el partit en tot moment.

Propera setmana, derbi comarcal a la pista del CEP Vallfogona. Màxim respecte a un rival que lluita molt i mai es dona per vençut.