J6: CB Mollet B – CB Balaguer

Els nois de Balaguer viatjaven a Mollet del Vallès amb la necessitat de començar a guanyar partits fora de casa, per crear confiança i per sortir del fons de la taula.

El partit es va decidir ja en el primer quart, on un molt encertat Mollet des de la línia de 6’25 amb un 6 de 7, i una pèssima defensa dels nois de Balaguer, van fer que els locals aconseguiren un parcial en aquest quart de 29 a 8, ja quasi insalvable per la resta del partit..

Al segon quart, els balaguerins van apretar més en defensa i van aconseguir eixugar 10 punts de la renda, arribant la descans amb un 37 a 26.

Ja en l’últim quart, a falta de 1:44 en el marcador els visitants van aconseguir retallar fins als 6 punts, 64 a 58, però les errades sota el cèrcol dels balaguerins, i l’encert en els tirs lliures dels locals van decantar el partit per aquests últims.