J5 (2F): CB BALAGUER – CB SECÀ SANT PERE

equips temporada 2012 2013 5 20121014 1654753471

Vital victòria del CB Balaguer a la lliga Junior Territorial. Després de la derrota contra el Tremp i les males sensacions deixades pel grup, el Balaguer va mostrar una imatge totalment diferent i positiva. Extraordinària defensa, ràpids contraatacs, encert exterior, equilibri interior. Cada parcial eixamplava la diferència en l’electrònic 21-12, 22-7,33-12…al darrer quart l’equip es va relaxar i el Secà va lluitar amb coratge per maquillar el marcador.

La diferència real entre els dos equips no es la que reflexa el marcador, però el Balaguer va realitzar un gran partit que revitalitza les seves opcions en el campionat.

Si el grup és capaç de treballar unit, respectar-se, crèixer i equivocar-se junts, segur que aconseguirem els objectius proposats.

La setmana vinent, jornada de descans. El proper rival el temible CB Binèfar. Partit important per definir el nivell de joc dels nostres.