J17: Sant fruitos – CB Balaguer

equips temporada 2012 2013 12 20121014 1443741718

Derrota del CB Balaguer a la pista del Sant Fruitós.

Durant 37 minuts l’equip va estar per davant en el marcador. Petits avantatges que mai van poder superar els 8 punts.

Parcial de sortida 0-7 favorable a les balaguerines; temps mort local i zona plantejada pel Sant Fruitos durant els 40 minuts. Els nostres atacs van ser travats i mancats de ritme, sense aconseguir una bona eficàcia en el tir exterior ni equilibri interior, malgrat això l’esperit defensiu, el treball del rebot ofensiu i molt coratge ens mantenien per davant durant tot el partit.

El 5c5 del Sant Fruitós va estar molt ben defensat per les nostres jugadores però males accions ofensives permetien anotar moltes cistelles fàcils en contraatac a les nostres rivals.

Amb 43 a 48 al marcador favorable a les nostres, unes polèmiques decisions arbitrals combinades amb precipitacions i males lectures ofensives de les nostres jugadores van propiciar que el partit s’hagués de resoldre en un cara i creu que va portar-nos a la vuitena derrota de la temporada.

Cal seguir treballant, mirar endavant, corregir errors i lluitar amb insistència per crèixer.

Proper rival, el CB Mollerussa. Derbi de màxima complexitat.