J4: SEDIS PIRINEUS TV – CB BALAGUER B

SEDIS PIRINEUS TV   62 – 58   CB BALAGUER B

Millora contra l’Almacelles i bones sensacions avui a la Seu.

Partit disputat entre dos conjunts ben diferents, un la Seu, equip jove amb moltes ganes de córrer i l’altre el Balaguer, equip amb una barreja de veterania i joventut amb un físic que poc a poc anem millorant i amb conceptes nous que també anem assimilant poc a poc.

Content, la paraula per definir aquest partit es content, molt content, bones sensacions, ganes (cosa que no hi varem posar al primer encontre) repeteixo, content.

El partit s’ha desenvolupat de la següent forma.

Un primer període amb un parcial de 15-15 defensa individual per ambdues parts.

Un segon període amb un parcial de 12-09 per la Seu amb un inici demolidor parcial de 10 a 0, temps mort del Balaguer i ens posem en zona 1-3-1, parcial de 2 a 9 per arreglar una mica aquest segon parcial.

Mitja part 27-24 pocs punts, tot per decidir la zona ens ha donat el fruit desitjat, comentem el tema i sortim amb ganes i la mateixa zona.

Tercer període parcial de 15-21 pel Balaguer, be, molt be, treballant i fen treballar a l’equip contrari per poder encistellar.

Quart període parcial de 20-13 per la Seu, es nota l’esforç realitzat, ja no defensem amb l’intensitat del període anterior, amb tot arribem al minut 39 amb el resultat de 57-58 per nosaltres, llavors les poques forces mes una mala defensa (cistella de tres fàcil de la Seu) mes dos atacs del Balaguer amb els quals no hem sabut escollir la millor opció, juntament amb les poques ganes de xiular de l’àrbitre (dues clares faltes de la Seu) ens ha dut a perdre un partit que el teníem  a la butxaca.

Destacar que amb tot lo comentat, si continuem en aquesta línea de treball (tot i no tenir tot el temps que caldria per diverses causes) traurem els partits endavant, ens ho passarem be jugant al basquet (jugadors i entrenador) i ni els errors arbitrals (que i son) cosa del tot normal som humans i tots ens equivoquem (jo el primer) ens impediran gaudir del nostre esport el basquet.