J2: CB Balaguer – CB Cervera

C.B. Balaguer 55- C.B. Cervera 69

Derrota dels Infantils en un partit més competit del que mostra el resultat final.

Gran inici dels Balaguerins que conscients de la importància del matx van sortir molt intensos a la pista, el primer parcial va acabar 14-10 per els locals, l’encert des de la línia exterior permetia als visitants mantenir diferències.

La segona part va seguir amb la mateixa dinàmica de la primera amb una partit molt igualat, on cap dels dos equips cedia.

Desafortunadament la concentració dels de la Noguera va desaparèixer i van encaixar un parcial de -16 PUNTS en 5 min, els jugadors no van saber mantenir la competitivitat desprès del descans i un equip del nivell del Cervera ho va aprofitar.

A partir d’aquí els Balaguerins es van refer i van tornar a plantar cara però novament els contraatacs dels visitants i el poc encert Local 14 tirs lliures fallats no van permetre reduir gaire les diferències.