J4: Sant Ignasi A – Q2 Consultors CB Balaguer

SANT IGNASI A  46   –    47  Q2 CONSULTORS CB BALAGUER

Quarta victòria del sènior femení del CB Balaguer que milita al Campionat de Catalunya de 2a categoria. Triomf èpic i sota mínims d’un equip que viatjava a la pista d’un dels aspirants a l’ascens amb sol 6 jugadores sèniors i l’ajuda de 2 juniors. Per acabar-ho de complicar, l’Aida Bondia es va obrir el canell al primer període i va jugar mermada tot el partit i la Clara Paniagua va rebre un fort cop que la va deixar uns instants fora de la pista.

La posada en escena de les noies de La Noguera va ser molt bona, i en els primers minuts l’equip liderava el marcador amb un còmode 4 a 14 a la meitat de l 1r període..a partir d’aquí el panorama va canviar de valent i l’equip va baixar el seu ritme i el Sant Ignasi a base d’una intensa defensa i ràpids contraatacs va castigar l’equip visitant amb un parcial de 21 a 6 que les deixava amb 5 punts d’avantatge al descans.

A  l ‘inici del 3r període les locals s’escapaven de 12 punts i la sensació era de desfeta i que arribaria la 1a derrota de l’equip de La Noguera…però tot va canviar radicalment i les noies del CB Balaguer van ajustar la seva defensa i van començar a compartir més la pilota en atac i mica en mica va eixugar la diferència fins arribar als darrers minuts de l’encontra amb possibilitats reals de victòria.

Una darrera defensa titànica permetia aconseguir els dos punts i culminar una remuntada que ha d’ajudar a l’equip a créixer i seguir millorant.

El calendari no dóna respir i el proper cap de setmana rebem al FC Martinenc un dels clars favorits també a estar a la part alta de la  classificació.