J3: CB Tremp – CB Balaguer

CB Tremp 61 – 45 CB Balaguer

Tercer partit en aquesta primera fase de competició del CB Balaguer que les enfrontava contra un CB Tremp que va demostrar que serà un dels equips de la part alta de la classificació.

Les de la Noguera van sortir molt endollades al partit, mostrant la seva millora en el contraatac, prioritzant la passada al bot i enllaçant així algunes jugades boniques i efectives. S’arribava al final del tercer període 4 punts a sobre. Però un quart període desastrós amb males decisions en atac i desconnexions en defensa faria que la cosa es capgirés, i s’anés al descans 33 – 24.

A la represa el CB Balaguer va competir tots els períodes, sense arribar-se’n a endur cap, però treballant i millorant molt la concentració del quart. Finalment 61 – 45, un resultat que hagués estat molt diferent sense l’apagada general del quart període. La setmana vinent toca descansar i la següent diumenge a les 9:30 contra un Cervera que segur que no ens posarà les coses fàcils.