J4: CB Balaguer – CB Balàfia

CB BALAGUER 55 – 44 CB BALAFIA

Nova victòria del sènior femení B del CB Balaguer del campionat territorial de lleida, davant d’un rival fort de la categoria.

L’equip local va marcar el terreny amb un primer període de 14-4 a favor. A l’inici del segon quart, les balaguerines van estar lluitant contra la defensa del Balafia, posteriorment colocant-se amb zona els últims, 5 minuts del quart. Les Balaguerines tanquen la mitjà part encaixant dos triples seguits, i donant una ventatja al marcador de 32-19.

A l’inici de la segona part, les balaguerines van sortir amb la mateixa força que la primera part, però van tindre que treballar més ja que l’equip de Balafia va voler baixa la diferència de punts arribant a un parcial de 49-31.

L’últim i definitiu període, les Balaguerines van afluixar la intensitat i el ritme i les noies del Balafia van aprofitar l’ocasió per rebaixar la diferència de punts. Resultat final 55-44.