J4: C.B.Balaguer – C.N.Tàrrega

C.B.Balaguer 45 – 49 C.N.Tàrrega

Quart partit de la segona fase on el Club Bàsquet Balaguer rebia com a local el Club Natació Tàrrega, en un partit on els locals no van poder sumar encara la primera victòria d’aquesta segona volta.

El partit va començar molt igualat per part de les dos parts, arribant a un marcador final del primer quart de 9 a 10, el qual es va mostrar que hi hauria un gran ritme en el partit per part dels dos equips. Però inesperadament, els de la noguera van començar a disminuir el nivell mostrat en el darrer quart, arribant tard a les ajudes i no oposant gaire resistència en la defensa individual, cosa que l’equip rival va aprofitar per augmentar la diferència en el marcador.

A partir de la segona meitat, els jugador/es balaguerins van saber detectar que la major part dels punts de l’altre equip eren ocasionats bàsicament per errades en defensa i la falta d’actitud i ganes. Un cop identificat el problema, van saber sortir més motivats a la pista a la segona meitat, mostrant més agressivitat a la pilota i sent més intensos en defensa, motiu pel qual ens va permetre recuperar de mica en mica la diferència que s’havia ocasionat en els darrers quarts, arribant a un marcador final de 45 a 49.

En definitiva, mirant el costat positiu d’aquesta derrota, cal a destacar la gran capacitat de reacció dels minis del Club Bàsquet Balaguer en capgirar gairebé un marcador advers de -16 en la segona meitat, però que no va ser suficient per endur-nos la victòria al final. D’altra banda, s’ha de dir també que hem de millorar molt en l’aspecte de ser més regulars en tot el partit i no només en algunes parts, ja que això ens provoca que quan vulguem reaccionar ja sigui massa tard.