J4: CB Balaguer’99 B – CE Maristes Montserrat

temp2013-2014 6 20131106 1210871923

temp2013-2014 6 20131106 1210871923CB Balaguer’99 B 92 – CE Maristes Montserrat 63

Aquest dissabte vam poder veure com el nostre equip feia un bon partit en l’aspecte ofensiu, però oblidant-se en gran part del defensiu.

Des del primer moment vam mostrar una bona rotació de pilota i vam tenir l’encert exterior que ens ha faltat en altres partits, mentre que els visitants anaven anotant amb relativa facilitat. La falta d’actitud al darrera es va accentuar començat el 2n quart, on el Maristes va reduir la diferència fins al 25-24, només en aquell moment es va veure a un Balaguer actiu en defensa, agafant rebots i robant pilotes per generar contratacs, així van fer un parcial de 25-6 en 7 minuts que deixava una diferència de 20 punts al descans.

A partir d’aquí relaxació un altre cop, bons atacs però molt males defenses, per acabar finalment amb un marcador molt voluminós, però que amb un bon treball hauria estat diferent.