J4: CB Balaguer’98 A – CB Pardinyes

temp2013-2014 5 20131106 1408295573

temp2013-2014 5 20131106 1408295573CB Balaguer’98 A 79 – CB Pardinyes 29

Els jugadors de 2n any van disputar un partit molt intens des de l’inici, imposant una forta defensa que els hi va permetre començar amb bon peu i fer un parcial al 1r quart de 23-3 que deixava molt ben encarat el partit. Aquest era un ritme difícil d’aguantar, però la relaxació va ser un pèl excessiva i el parcial del 2n quart va ser pràcticament igualat, ja que vam permetre moltes opcions de tir que negàvem els primers 10 minuts.

A la represa però vam intentar tornar al ritme inicial, amb bones ajudes i una bona pressió a la pilota, permetíem recuperar moltes pilotes per acabar els atacs amb superioritat númerica. Va faltar però una mica més d’encert exterior, ja que hi va haver bones situacions de tirs clars que no es van poder transformar.

Finalment l’equip va tancar el marcador per una diferència de 50 punts a falta de 6 minuts per acabar el partit.