J3: CE Maristes – Natural Òptics Balaguer

temp2013-2014 4 20131106 1389126342

temp2013-2014 4 20131106 1389126342CE Maristes 74 – Natural Òptics Balaguer 23

Partit corresponent a la tercera jornada del Grup 4 de Cadet Femení de Lleida. El Balaguer sortia a pista conscient que li esperava un partit difícil, però amb ganes de fer bé les coses. El partit no podia començar millor, una gran defensa i uns atacs ben trenats permetien treure faltes i cistelles fàcils, al minut 8 el marcador reflectia un 8-10 per les de la Noguera.

A partir d’aquí el Maristes va pujar dos marxes i va començar a fer funcionar la maquinària i a ser l’equip que ens esperàvem. Amb 2 minuts, parcial de 13-2 fins a finalitzar el quart. La tònica no canviaria més, i les de Lleida passarien per sobre del Balaguer, molt descentrat mentalment, fent faltes estúpides que no feien més que posar encara més difícils les coses.

Finalment el marcador va ser 74-23, una llàstima perquè d’haver aguantat al partit no hagués estat tan contundent. Com a punts positius trobem l’actitud i el joc dels primers 8 minuts, i la notable millora en el tirs lliures per part d’alguna jugadora, sobretot quan estaven posades al partit, però a l’altra banda hi trobem la fragilitat mental que hem mostrat, sortint del partit quan elles han estat superiors a nosaltres.

Mirarem de millorar de cara al següent partit a Andorra, dissabte 8 de febrer a les 17.30.