J17: CB Balaguer B – CB Cervera Mobel Linea

temp2013-2014 16 20131106 1134248881

temp2013-2014 16 20131106 1134248881CB Balaguer B 69 – CB Cervera Mobel Linea 57

Partit corresponent a la 16ena jornada del campionat sènior masculí de 3era Catalana, on el CB Balaguer va aconseguir una important i molt treballada victòria, que li permet estar viu en la competició, de cara a aquesta segona volta. El partit però, va començar força malament pels locals, on el Cervera va fer saltar les alarmes amb un inici de 2 a 13 en el minut 5 de partit. A partir d’aquell instant, el Balaguer va començar a defensar amb més intensitat, i va anar retallant les diferències en el marcador, acompanyat a més a més, d’un bon encert de cara a cistella, sobretot des de la línia de 3p, amb un total al acabar el partit de 10 triples encertats. El bon joc dels locals, va permetre arribar a falta de 3 minuts per acabar l’últim quart, amb un marcador de 65 a 47, gairebé 20 punts de diferència que demostraven el bon moment del Balaguer. Al final victòria per 69 a 57 i a pensar en el proper partir per tornar a sumar i poc a poc sortir de la zona de play-out.