J3: CB Bell-lloc – Bonet Cars CB Balaguer

C. B. BELL-LLOC 36 – BONET CARS C. B. BALAGUER 41

Nova victòria del C. B. Balaguer al campionat territorial cadet femení, aquest cop diumenge a la tarda a la pista del C. B. Bell-lloc, en un partit força irregular que es va decidir en els últims instants.

El matx va tenir un inici clarament favorable a l’equip local, que des del primer minut va mostrar les ganes d’emportar-se la victòria. Pel que fa a les balaguerines, van sortir una mica desconcentrades en defensa i cometent un gran nombre d’errades en tirs fàcils a cistella, fet que va permetre que el Bell-lloc agafés un avantatge considerable ràpidament. Al segon quart, es va observar un canvi a l’equip visitant, un augment de la intensitat en defensa i la decisió cap a cistella van fer que a la mitja part l’electrònic marqués un  19 – 20 a favor.

A la represa, ambdós equips van protagonitzar una lluita molt igualada durant 20 minuts, amb defenses al límit i moments d’incertesa i nervis que provocaven pèrdues de pilota i un gran nombre d’errors. Finalment, el partit es va decantar en els últims instants cap a les nostres cadets, que van saber mantenir el cap fred i jugar amb seguretat l’últim període, guanyant el partit amb un avantatge de 5 punts, 36 – 41.

A seguir treballant de cara la setmana vinent!