J13: CB BALAGUER B – PEÑA FRAGATINA

CB BALAGUER B   76 – 65 PEÑA FRAGATINA

Primera victòria del 2015, amb mes pena que gloria, però a la fi, victòria.

Bona combinació del joc interior i exterior, els punts repartits, entre el joc interior i exterior, tot i que en el joc interior estem una mica coixos. Tant sols una pega, per trobar-hi alguna pega a la victòria, hem tingut que posar-nos amb zona tota la segona part per endur-nos el partit, però amb tot victòria.

Primer període parcial de 12-15 pels de la Peña Fragatina, deu minuts de presa de contacte entre els dos equips, tots dos en defenses individuals.

Segon període parcial de 22-21 aquí ja hem començat a manar, no al marcador però si a la pista de joc, tots dos en defenses individuals.

Mitja part parcial de 34-36 per la Peña, tot per decidir, alguns jugadors locals esgotats totalment (el físic, recordeu), sortim a pista convençuts que aquest partit es nostre.

Tercer període parcial de 15-12 pels locals, la nostra defensa zonal els ha causat molts mals de cap i els costava anotar, cal dir que tot i les mancances físiques hem defensat la zona bastant be.

Quart període parcial de 27-17 pels locals, en aquest temps una bona combinació de joc interior i exterior en atac, mes una defensa zonal, diguem que acceptable, han estat les causes de la victorià.

La setmana que ve contra Almacelles, diumenge a les 19,00 h, fàcil no serà,  però o intentarem un cop mes de portar la victòria cap a Balaguer.

Nota ; l’àrbitre necessita millorar. Nosaltres també, però fem quelcom per que així sigui.