J3: CB Balaguer – Sedis Alfa Consult

CB Balaguer 104-63 Sedis Alfa Consult

La tercera jornada del grup 3 del júnior masculí ha aportat una nova victòria a l’equip de Balaguer davant d’un Sedis que no va perdre la cara al partit en cap moment.

L’inici de partit va estar marcat per les alternances en el marcador, fins que a partir del minut 7 els jugadors del Balaguer van començar a córrer més i elevar el ritme del joc. Les finalitzacions ràpides on es troben agust els de la noguera van començar a aparèixer tot i la gran intensitat i la bona tasca defensiva que practicaven els de l’Alt Urgell.

En el segon quart es va mantenir la dinàmica del final del primer parcial i els locals van poder estirar el marcador fins el 48-27, del minut 5. La distància es va mantenir fins al descans.

El balanç a la mitja part era de més 21 pels locals. I amb una bona aportació de tots el membres de l’equip, no anotant però sí donant allò que cada un pot aportar.

En la segona part l’objectiu passava per reduir els punts rebuts, amb el mal tercer quart en defensa dels balaguerins no es va aconseguir, els de la Seu d’Urgell van sortir molt ficats i les cames que pesaven més del compte per algun jugador local va fer que no s’aconseguís l’objectiu marcat.

Amb les rotacions de l’últim quart es va aconseguir una major solidesa defensiva i es va aconseguir deixar en aquest darrer parcial el marcador visitant amb només 7 punts.
Tot i el resultat el partit va ser força intens, a la tornada costarà molt treure un bon resultat.