J5: CB Balaguer – CN Tàrrega

CB Balaguer 74 – CN Tàrrega 58

Derbi pels de Balaguer.

El Balaguer rebia als nois de Tàrrega amb la imperiosa necessitat de guanyar si volia començar a despegar-se de les últimes places de la classificació.

Tot i la diferència en la classificació, el Tàrrega dels tres primers i el Balaguer l’últim, es tractava d’un derbi, i el Balaguer per primer cop en tota la temporada tenia tots els jugadors preparats pel partit, desprès de les nombroses baixes d’inici de temporada.

La primera meitat fou un constant intercanvi de cistelles, amb fortes defenses interiors i molta intensitat per part del jugadors locals, sabedors que es jugaven molt, en cap moment, cap dels dos equips es va posicionar per manar la partit.

Però fou en el tercer quart, quan els locals amb un gran encert de la línia de 6’25, i ràpids contraatacs van endur-se el parcial, i van tancar el tercer quart amb un 55 a 48.

En l’últim quart, tot i l’esforç dels targarins, els nois de Balaguer van saber defensar la renda, i en els últims minuts ampliar-la fins al màxim avantatge final.

Esperem que a partir d’aquesta victòria, els nois del Balaguer es despegin ja per fi de les últimes places.