J3: CB BALAGUER – MARQUES CB LLEIDA B

CB BALAGUER 87 MARQUES CB LLEIDA B 49

Segona victòria de la temporada del sènior femení A del CB Balaguer. El derbi es presentava igualat després de les dues primeres jornades. El primer quart feia presagiar un partit equilibrat amb alternances al marcador i el Lleida defensant en caixa i 1 durant molts minuts. El segon període, el Balaguer va atacar molt bé aquesta defensa mixta i després d’un parcial de 24 a 13 arribava al descans amb un clar 45 a 31. A la represa, l’encontre va mantenir l’equilibri en les diferències al marcador però els darrers 10 minuts van ser de clar domini de les de la Noguera, que després de repartir molt els minuts entre les seves jugadores va arribar molt millor al tram final de partit. El Lleida, molt cansat, va encaixar un parcial de 22 a 1 que deixava clara la diferència en l’electrònic per un contundent 87 a 49.