J2: CB Balaguer – Sedis Mavisa

C. B. BALAGUER 38 – SEDIS MAVISA 80

El passat dissabte a la tarda al poliesportiu, el C. B. Balaguer sumava la seva primera derrota al campionat territorial cadet femení.

En el que havia de ser un partit molt decantat per l’equip de la Seu d’Urgell, les jugadores locals van sortir amb gran respecte al rival i moltes ganes d’intentar competir el matx des del primer minut. D’aquesta forma aconseguien en els primers minuts, plantar cara a un Sedis molt superior físicament que es veia obligat a cometre errors davant l’agressiva defensa de les nostres cadets, les quals es treballaven cada atac al màxim i fins la mitja part no permetien que la diferència al marcador fos superior a 16 punts en contra (26 – 42).

Després del descans, les visitants van augmentar la intensitat del seu joc i, aprofitant el seu joc interior i la sortida al contraatac per sumar cistelles fàcils, van anar marxant a l’electrònic; mentrestant, a les balaguerines, cada vegada els costava més anotar i acusaven el cansament de tot el partit, el qual acabà amb derrota local (38 – 80) .

Malgrat la derrota ens hem de quedar amb els 20 primers grans minuts de partit, quan es va competir amb un gran rival que no s’ho esperava. A seguir treballant pel següent!