J3: CB Balaguer – Flor de Vimbodi CB Pardinyes-Lleida Groc

CB Balaguer 59 – Flor de Vimbodi CB Pardinyes-Lleida Groc 29

Partit discret el que van jugar els nostres júniors dissabte passat, amb un molt bon resultat, però un joc més aviat millorable.

Es va iniciar el partit amb un baix encert per part dels dos equips, molt erràtics, amb un joc molt travat i força pèrdues de pilota que tampoc s’aconseguien transformar en contraatacs clars. Al 2n quart la tònica es va mantenir, mentre el Pardinyes aconseguia tenir moltes segones oportunitats pel control del rebot, però que li costava materialitzar amb cistelles. Mitja part doncs amb un pobre 28-15.

La segona part va començar amb un Balaguer molt més ficat en defensa i una mica més ordenat en atac, reduint la pèrdua de pilotes i aconseguint enllaçat alguna jugada més elaborada que el que s’havia vist fins llavors. 10-0 de parcial en tot el quart, demostrant la bona defensa dels locals, però evidenciant que l’encert continuava sent baix; per llavors la diferència al marcador ja era de 23 punts.

A l’últim quart els dos equips van baixar l’intensitat del joc i es van poder veure moltes més cistelles. El Balaguer aconseguia córrer millor el contraatac mentre que els de Pardinyes començaven a millorar també el seu encert en el tir exterior. Tot i així no van poden evitar que al final la diferència fos de 30 punts en el resultat.

La part bona del partit va ser que els nostres jugadors van saber reaccionar a la 2a part millorant el joc tot i tenir un marcador clarament favorable. Els aspectes negatius, la falta de control del partit i els tirs lliures amb un 9/21.