J3: CALLES ADVOCATS C. B. LLEIDA BLANC – C. B. BALAGUER

CALLES ADVOCATS C. B. LLEIDA BLANC 76 – C. B. BALAGUER 36

Segona derrota consecutiva del cadet femení del C. B. Balaguer, dissabte al vespre a la pista del C. B. Lleida, en un partit marcat pel gran nombre de faltes xiulades i la diferència en el marcador favorable a les locals.

Les balaguerines ja van començar el matx de forma força desafortunada, una lesió de la Selene en els primers minuts va descentrar les nostres cadets, que jugaven amb molta precipitació i excessius errors que permetien a les de Lleida agafar un avantatge còmode en el primer període. A continuació, es va poder veure una mínima reacció de les nostres cadets, que malgrat seguir fallant tirs fàcils insistien mitjançant la lluita i les ganes, per arribar al descans amb un 32 – 17 en contra.

A la sortida dels vestidors, la balança es decantava totalment pel C. B. Lleida, l’equip visitant donava massa segones opcions i notava la càrrega de faltes de gran part de les seves jugadores, fet que provocava finalment una desconcentració i descontrol que donava per finalitzat el llarg partit amb un 76 – 36.

La setmana que ve a refer-nos contra Cervera!