J3: CB Balaguer – CB Cervera

CB Balaguer 85-45 CB Cervera

PARTIT “DRAGON KHAN”

Males sensacions, bones sensacions, 10 minuts malament, 10 minuts bons, això ha estat la tònica de tot el partit.

Hem començat llançant tot el que ens queia a les mans, no en ficaven ni una i damunt no corríem enrere per tal de dificultar l’atac visitant, sort que el Cervera no era el de temporades passades, aquest eren els minuts dolents. Els minuts bons, canvi total d’actitud, molts pocs tirs, penetracions, 1 contra 1, rebotega’n en atac, doblant pilotes, buscant al company millor situat, ratllant la perfecció, la defensa ja es un altra historia, caldria fer un clínic d’agressivitat defensiva, som molt passius.

Els dos períodes “pobres” els hem perdut be i els dos períodes “rics” els hem guanyat sobradament.

Primer període 10 – 12, mal atac i poca defensa.

Segon període 33 – 5, molt bon atac i defensa suficient.

Mitja part 43 – 17, breus comentaris tan defensius com atacants, el resultat era mes clar que el nostre joc.

Tercer període 15 – 24, atac justet (relaxació desprès del marcador i la mitja part) i defensa zero.

Quart període 27 – 4, atac ratllant la perfecció (no tot te que ser negatiu) i la defensa tot i el marcador dels visitants molt i molt justeta.

Per finalitzar donar les gracies als jugadors infantils que ens han ajudat avui i que esperem que continuïn ajudant-nos regularment.

La setmana que ve descansem i la pròxima ens toca Sicoris que pels resultats que fan no serà un partit fàcil, intentarem de complicar-los el partit, això si cal fer dues setmanes molt bones d’entrenament, millor que les que portem fins ara.

El partit serà el proper dissabte 26/10/2013 a les 11 del mati al pavelló municipal, sempre i quant no hi hagi cap canvi, no hi falteu.