J3: CB Balaguer – CB Binefar

C.B.Balguer 52- C.B. Binefar 39

Segona victòria dels infantils amb bones sensacions ja que tots van participar per igual en el partit.

Segon partit dels infantils que venien d’una jornada de descans, tot hi que vam estar molt erràtics en atac aquest cop els balaguerins si van ficar la intensitat defensiva que va faltar en la primera jornada.

La primera part del partit va acabar amb un 10-6 a favor dels locals, moltes cistelles fallades sols i males lectures de les superioritats, en la segona part vam augmentar el ritme en atac, corrent be els contraatacs i jugant amb paciència vam aconseguir jugar molt millor, llàstima dels errors de concentració en defensa. Desprès de la mitja parts el balaguerins van seguir jugant amb la mateixa fluïdesa en atac, però fallant moltes cistelles fàcils. Aquest cop la defensa agressiva a partir de mig camp i els bons marcatges ens van permetre marxar en el marcador 41-26. La última part ens vam relaxar una mica tant en defensa com en atac, ens va faltar ambició i vam aguantar el partit.

Molt content no sols per la victòria sinó perquè van jugar tots per igual (cap jugador va passar de 4 quarts i cap jugador en va fer menys de 3). Content per la millora de l’actitud defensiva i l’ordre en atac. Única part negativa del partit va ser la concentració dels jugadors, des de que van arribar al pavelló els jugadors no van estar amb la concentració necessària per jugar (arribant tard la majoria, errors defensius de marcatge, moltes errades en situacions fàcils etc.). Per això animo als jugadors a millorar l’actitud en la concentració i a seguir entrenant amb les mateixes ganes!!

Pròxim partit contra Torregrossa, partit difícil on tots tindrem que donar el màxim. FELICITATS A TOTS PER LA VICTÒRIA!!