J29: CB Cervera – CB Balaguer

CB Cervera 37 – 45 CB Balaguer

22a victòria del sènior femení al Campionat de Catalunya de segona categoria. Derbi, que enfrontava a 2 equips de la part alta de la classificació. El Cervera, amb opcions d’aconseguir encara la 2a posició que dóna accés a l’ascens directe a 1a catalana. Així, el partit es presentava d’allò més igualat i interessant. La victòria del Balaguer suposava l’ascens a 1a, un any després de quedar-se a les portes.

Primer quart de domini local, les jugadores del CB Balaguer, sense tensió, ni ritme, ni encert veien com les locals marxaven 13 a 5 en els primers minuts de joc. Després d’un temps mort, l’equip reacciona i tanca el periode amb un ajustat 15 a 13. A partir d’aquest moment els següents 20 minuts són de domini de les noies de Balaguer que aconsegueixen un parcial de 15 a 32 que ens permet afrontar el darrer periode amb un avantatge clar. Malgrat l’esforç del Cervera per reduir distàncies, la defensa visitant va ser èpica i va aguantar tots i cadascun dels intents de les locals per tornar a ficar-se dins del partit. Així, s’aconseguia la victòria per 37 a 45 i el corresponent ascens a 1a catalana. Victòria des de la defensa, el control del rebot i el treball.

Lucia, Aida, Anna Pàmies,Ariadna, Alicia, Maria, Emma, Anna Claret, Núria, Clara, Cristina, Elvi, Raquel, Gemma, Sara. Solament puc donar-vos les gràcies per la temporada que hem viscut. Cada cop, cada lesió, cada derrota ens ha fet més fortes i quan tot semblava perdut ens hem aixecat i hem aconseguit el que feia ja temps que totes vosaltres us mereixieu. Sense cap mena de dubte, el millor grup humà que he entrenat mai. Sense cap mena de dubte, el MILLOR EQUIP que he entrenat mai.

Gràcies també a les jugadores júniors i sènior B que ens heu ajudat a entrenar quan l’equip estava sense efectius. Núria Ribera i Mateu, Blanca i sobretot Júlia Altisent.

El proper dissabte,  ens enfrotem al Bàsquet Llor en el darrer partit de la temporada. Intentarem cloure amb una victòria.