J14: CB Balaguer – CB Tremp

CB Balaguer 81 – 39 CB Tremp

Última jornada de la temporada regular que enfrontava a El Celler de l’Arnau CBBalaguer contra La Canonja Tremp “A”. El partit sortejava una plaça a la Final a 4 i el primer quart va ser del molts nervis tant als locals com als visitants, amb molts errors defensius que van permetre moltes cistelles fàcils deixant un 19-16 al final d’aquest. Al segon quart però, la defensa sòlida dels locals sumat a un més que decent joc en estàtic els va permetre marxar al descans amb una renta molt favorable, 52-25 (33-9 resultat del segon període). Al tercer quart el nivell defensiu dels balaguerins es va mantenir però els visitants no es van deixar anotar amb facilitat, tot i això la renta va augmentar (68-31 al començament del quart període). L’últim va ser de tràmit, amb els visitants baixant els braços i els locals més que relaxats. El lluminós reflectava un 81-39 de resultat final. Els de la capital de la Noguera entren a la final a 4 que es jugarà a Artesa de Segre.