J28: ASFE Sant Fruitós – Gamma Farré CB Balaguer

ASFE Sant Fruitós 69–44 Gamma Farré CBBalaguer

Antepenúltima jornada de la lliga que enfrontava al ASFE Sant Fruitós i al CBBalaguer. Primer quart fora de lloc per part dels visitants, que van estar desapareguts en tots els aspectes del joc durant els 10 minuts que el conformaven i permetent que els locals es fiquessin a 19 punts que ja serien impossibles de remuntar.

Al segon quart, el Balaguer va tenir bons minuts que van permetre escurçar el marcador fins als 12 punts però donant una imatge que no és la usual i depenent totalment de l’encert exterior.

A l’inici del tercer, la diferència es va situar als 10 punts però el Balaguer va desaparèixer un altre cop, encaixant un parcial de 10-0, per posar una diferencia de 20 punts entre mig un altre cop.

L’últim quart va ser una còpia del tercer. Un Balaguer que funcionava a talls contra un Sant Fruitós constant, intens i regular.