J27: Joviat – Cudós Consultors CB Balaguer

Joviat 58 – 43 Cudós Consultors CB Balaguer

Jornada 27 del campionat de 1a Catalana Femenina, on el Balaguer buscava aferrar-se a les últimes opcions que li quedaven per sortir del playout i evitar jugar les fases de descens.

El partit començaria amb una gran intensitat per part dels dos equips, anades i vingudes amb un encert espectacular des de la línia de 6,75 i un joc bonic i agradable de veure. Però cap dels dos equips aconseguia anar-se’n del marcador. Al descans 24-25. El partit seguiria amb la mateixa tònica fins al minut 3 del 4t període, que amb un 44-43 semblava que tot estaria encara per decidir, però aleshores un sorprenent parcial de 14-0 faria desaparèixer totes les opcions de les visitants a emportar-se el partit i deixaria el marcador amb un clar 58-43, resultat excessiu pel partit que es va veure al Vell Congost.

Les opcions d’evitar el PlayOut són mínimes i es depèn de múltiples caramboles, tot i així seguirem batallant fins l’últim partit, estant preparades per tot el que pugui venir.