J27: CB Balaguer – CB Calaf

equips temporada 2012 2013 12 20121014 1443741718

Important victòria del CB Balaguer a la lliga de segona categoria femenina que pràcticament certifica la permanència una temporada més a la categoria, malgrat encara cal fer un últim esforç per evitar sobresalts d’última hora.

Després d’un primer quart força igualat, un espectacular 2n període amb un clar 28 a15 ens va permetre arribar al descans amb 13 punts d’avantatge. A la tornada, l’equip va continuar treballant fins assolir una màxima renda de 22 punts  (28 a 50 ) al minut 31 de partit. Solament la relaxació final va permetre maquillar el marcador al CB Calaf que va lluitar fins al darrer minut de l’encontre.

Destacar el bon encert exterior de l’equip que va anotar fins a 10 llançaments de la línia de 6,25 i el seu bon treball defensiu.

El proper partit ens enfronta al BF Viladecans, un equip que ja ens va guanyar a la primera volta i esperem si més no, competir al màxim de les nostres possibilitats.