J11(2F): CB Balaguer – CB Pardinyes

equips temporada 2012 2013 5 20121014 1331153167

Un mes i un menys

Poca historia, dos equips, avui, amb diferencies substancials.

Des del primer minut el Balaguer ha intentat marcar les diferencies al marcador, cosa que ha aconseguit ràpid, el primer parcial ho diu tot, Balaguer 22 Pardinyes 5.

Com he dit el primer parcial ha estat totalment favorable al equip de casa amb un joc ràpid en atac i amb una defensa pressionant que a sorprès als visitants.

El segon període amb un parcial de 11-06 també pel Balaguer, ha estat diferent, els canvis les diferencies al marcador i el cansament (la Setmana Santa es nota) han fet que el marcador fos una mica pírric.

Mitja part 33-11 tot o quasi tot decidit, intentarem de sortir motivats, costa una mica quant tot et va de cara, som hi.

Tercer període clar pel Balaguer parcial de 28-12, la motivació ha estat present fins al minut 8 d’aquest quart, el marcador en aquest minut 61-15, a partir de aquí un desastre total.

Quart període parcial vergonyós de l’equip local, 11-22 i llògicament favorable al Pardinyes els nois visitants i la seva afició al·lucinaven.

Be, esta clar que mal si guanyes de molt i mal si perds de molt, al moment en que es baixen el braços i et relaxes  tots els equips contraris es creixent, ens falta AGRESSIVITAT, els partits son de 40 minuts mínim.

El cap de setmana que ve LA SEU, dissabte a les 12,30 hores, de moment, el partit a casa es va finalitzar amb victòria nostra.