J25: C.B.BALAGUER – C.B.GAVÀ 2

temp2013-2014 15 20131106 1268072297

temp2013-2014 15 20131106 1268072297C.B.BALAGUER A 73 – C.B.GAVÀ 2 96

Els balaguerins rebien als liders de la taula amb necessitat de victòria.

Partit de clar domini dels de Gavà, que van demostrar per que es troben situats com a líders de la categoria.

Primera meitat on els visitants ja van marcar diferències en el primer quart amb un encert espectacular de fora 6’25, amb un marcador de 14 a 23, gens favorable pels interessos dels balaguerins. Tot i així, en el segon i tercer quart els locals van intentar sobreposar-se a l’encert visitant, amb bons atacs que al menys, servien per apropar-se una mica més en el marcador, a la fi del tercer quart els de Gavà guanyaven per 52 a 65, marcador que deixava encara la possibilitat de ficar-se al partit als de Balaguer.

Però en aquest últim quart, amb un parcial de 21 a 31, els visitants van sentenciar el partit amb el resultat màxim que s’havia donat fins al moment.

Tot i la derrota, gran partit del Balaguer, que ho va intentar tot fins a la fi, però amb uns visitants que van ficar 12 triples, quasi la meitat dels punts del marcador, amb un encert elevadíssim, poc van poder fer els nois de Balaguer.