J10: CB Balaguer – Sedis Cloustek

temp2013-2014 5 20131106 1408295573

temp2013-2014 5 20131106 1408295573BALAGUER 74 SEDIS CLOUSTEK 52

Una mica de tot, actitud i relaxació

Inici fred, millorem poc però millorem abans de la mitja part, fem un tercer quart magnífic, actitud, agressivitat, defensa, atac, encert, i acabem malament, relaxats i perdent la identitat del tercer període.

Hem començat poc ficats en el partit, cosa que ha fet que el primer parcial se

l’ endugués el Sedis per 13-14.

El segon parcial 15-10 favorable, però també poc ficats, sense ànima, els nois del Sedis molt agressius.

Mitja part parcial de 28-24 favorable, érem un equip mediocre, amb poc de tot, hem comentat el tema, dos consignes particulars i d’altres de generals i tornem a pista.

Tercer període parcial de 29-08 favorable, hem sorprès als de la Seu, quant ells i anaven nosaltres ja en tornàvem.

Quart període parcial de 17-20 desfavorable, cop d’ull al marcador hi a descansar, no ens podem permetre aquests alts i baixos si volem aspirar a alguna cosa mes, cal competir els 40 minuts.

Agrair un cop mes l’ajut dels nostres infantils, gracies nois.

La setmana que ve ens toca Pardinyes, a casa el vam guanyar be, son els darrers de la classificació, no cal dir que sense treballs tothom et pot donar una sorpresa, per tant diumenge 06/04/2014 a les 16,00 hores, amb els deures fets, a competir a Pardinyes. No hi falteu, confiem en donar espectacle o al menys ho intentarem.