J23: Gamma Farré CB Balaguer – Basket Almeda 1

Gamma Farré CBBalaguer 65-67 Basket Almeda 1

Bon partit que començava amb intercanvis de cistelles constants i molt d’encert per part d’ambdos equips. Així ho reflexava el marcador al final del primer quart, que el van guanyar els de casa per 24-19.

Al segon, tot i que el ritme va ser alt, el nivell d’encert no va ser el mateix ni de bon parer. Bon nivell defensiu per part local i visitant per deixar una anotació de quart baixa (9-12).

Al tercer període, els balaguerins van tenir una desconnexió els primers 5 minuts de quart que l’Almeda no va dubtar en castigar. Tot i això, el partit entrava a l’últim quart amb una diferència de només 5 punts per l’Almeda.

Els de la capital de la Noguera van jugar un quart amb serenitat i encert, sense especular amb el marcador. Això els hi va donar, a falta de 6 segons pel final, la possibilitat d’empatar el partit i forçar la prórroga. I així va ser.

En la prórroga hi va haver més errors locals que visitants i l’Almeda va arribar amb 2.1 segons per acabar el partit guanyant de 2. El Balaguer va tenir el tir per guanyar el partit però no l’encert necessari.

Bon partit al municipal d’esports de Balaguer.