J18: CB Mollerussa – CB Balaguer B

CB Mollerussa 48 –  CB Balaguer B 39

Sorprenent partit davant les líders actuals.

Un cop més aquestes noies sorprenen i planten cara a un gran equip com és el Mollerussa.

A la mitja part un 23-21 resumia el gran partit que s’estava fent, doncs vam saber aprofitar les nostres avantatges en atac i vam estar concentrades en defensa. Al descans semblava que el partit podia arribar a ser nostre però faltava que nos ho creguéssim el suficient.

A la represa, malauradament, vam baixar els braços i, enlloc de seguir lluitant i no capficar-nos en errors puntuals, l’ofuscació en atac va fer que el tercer quart se’ns escapés i les locals es van situar en un 41-27 que ens allunyava de la possibilitat de guanyar.

Encara així ho van fer, si, aquestes noies van treure força d’on no en quedava i van guanyar el quart període i vam aconseguir guanyar el darrer quart. El partit no ens el vam emportar però la victòria moral és nostra!!