J21: CB Esparraguera – CB Balaguer

equips temporada 2012 2013 12 20121014 1443741718

Al vestidor vàrem parlar que era un partit per disfrutar amb poc a perdre i molt a guanyar, ja que visitàvem el segon classificat de la lliga,  que podiem competir si estàvem els 40 minuts amb màxima concentració i treball… i l’equip va estar 30 minuts a un nivell molt elevat guanyant el primer i el tercer parcial per 8-9 i 10 – 11 i perden el 4t per 17 a 16. Pero el mal segon quart va passar factura 22-9.  En aquest segon quart l’ equip va entrar en bonus molt aviat i fent molts cops faltes innecessàreis, va permetre al rival llençar 16 tirs lliures,  dels quals en va anotar 14.

Malgrat la derrota, les sensacions no van ser dolentes i l’equip creix mica en mica. Ja estem a la recta final de la temporada, cada equip lluita per diferents objectius i cal treballar cada partit amb la màxima tensió. El proper rival és el CB Lleida, el dissabte al municipal. Partit de màxima dificultat per les nostres que intentaran sumar la 11a victòria de la temporada.