J19: LA TORANESA VILAMÚ – CLINICA DENTAL CB BALAGUER B

equips temporada 2012 2013 11 20121014 1416930299

Partit dominical contra un dels cuers de la categoria, no son gens fàcils de plantejar aquests partits per a un entrenador ja que els jugadors no tenen la mateixa motivació que quant juguen amb els capdavanters. Els factors tampoc eren propicis partit amb diumenge a la tarda, pròxima jornada de descans…Però aquest any sembla tot diferent i els nois de Balaguer no van voler donar cap opció a la sorpresa i de sortida van marxar del marcador amb un parcial de 0-20 que va trencar el partit amb 8 minuts, a partir d’aquí poca història. El tanteig es va incrementar quart a quart fins al +39 final. Molt content amb tots els jugadors que arribaran als moments crucials de la temporada amb la moral ben amunt per afrontar el repte d’estar a la final a quatre.