J20: CN Tàrrega – CB Balaguer

temp2013-2014 15 20131106 1268072297

temp2013-2014 15 20131106 1268072297C.N.TARREGA 48 – C.B.BALAGUER A 52

Els nois de Balaguer viatjaven a la pista del Tarrega en el derbi lleidatà.

Partit que deixaria al guanyador, més fora de la zona de descens, ja que els dos equips arribaven igualats en la taula.

Primera part de total domini targarí, amb un primer quart molt igualat i un segon quart desastrós per part dels balaguerins, 12 a 3 de parcial en aquest.

Però a la tornada del descans, els de Balaguer van plantar una forta defensa zonal, i van saber tancar molt bé el rebot, i obtenir bons contraatacs i bon percentatge en tir de 6’25. A l’últim quart fou quan els targarins no van trobar-se còmodes en cap moment, i ho van aprofitar els balaguerins per capgirar el marcador quasi a l’últim minut de partit, 44 a 45 en el minut 8. D’aquí fins a la fi la renda hagués pogut ser major si els grana no haguessin fet un 2 de 6 en tirts lliures, tot i així, importantíssima victòria que els allunya més de la zona de play-out.