J14: CB Cappont B – CB Balaguer C

temp2013-2014 17 20131106 1235842150

temp2013-2014 17 20131106 1235842150C.B.CAPPONT B 52 – C.B. BALAGUER C 70

Partit corresponent a la catorzena jornada que ens enfrontava al segon de la classificació i que ens havia posat les coses difícils a Balaguer. En el inici del primer quart vam sortir adormits i una mala defensa amb mals balanços defensius i un gran encert per part de l’equip local van fer que el marcador senyalés un 9-0 de sortida, un temps mort va valer per reajustar la defensa i l’atac i a partir d’aquí ja vam començar a funcionar com un rellotge acabant els primers deu minuts un per sota. En els altres tres periodes la tònica va ser semblant els jugadors que sortien de la banqueta feien créixer el nivell de l’equip i tothom aportava el seu gra de sorra per deixar la lliga quasi sentenciada. Molt content d’aquest matx on tota la plantilla de jugadors va estar molt concentrada i va treure un partit que al començar s’havia complicat, la pròxima setmana podem certificar ja l’ascens de categoria si guanyem al Vallfogona, seria un premi a l’equip ja que juguem a casa. Una setmana mes felicitats i enhorabona a tots el jugadors.