J2: Pinturas Lepanto Binéfar – CB Balaguer

PINTURAS LEPANTO BINEFAR 73 – 52 CB BALAGUER

La manca d’agressivitat del Balaguer es nota al marcador.

L’inici del partit no feia preveure el resultat final, desprès d’un primer període favorable al Balaguer per 15-17 i fent coses força interessants.

El segon període parcial de 22-09 favorable al Binefar, tot ha canviat, gir total, els del Binefar amb una defensa ratllant i en molts cops superant el reglament (en tot moment l’àrbitre molt permissiu) ens han superat en tot, agressivitat, tir, rebot, contraatac. En aquest quart el físic dels uns (Balaguer) i el dels altres (Binefar) era com la nit i el dia, el Binefar molt mes actiu.

Mitja part parcial 37-26, tot per decidir, o al menys era el que semblava, comentem quatre coses puntuals i tornem a la pista.

Tercer període parcial de 17-13 pel Binefar, fem proves, pressió, zona, no estem encertats, el físic molt justet i la pilota en atac ens crema a les mans, pèrdues tontes de pilota (contraatac fàcil), males opcions de tir (rebot i contraatac) i amb tot, tant sols 15 per sota.

Quart període parcial de 19-13 pel Binefar, igual que els 10 minuts anteriors, fins i tot quasi el marcador també es el mateix.

Be, felicitar als nois del Binefar perquè avui han estat superiors, felicitats,

Dir també que això acaba de començar, estic convençut que al partit de la segona volta a casa se’ls pot guanyar, cal treballar, treballar i treballar.