J2: Paper CB Bellpuig – CB Balaguer

Papers C.B. Bellpuig 59 – C.B.Balaguer 68

Primera victòria dels Infantils en un grup molt competit.

Molt bon partit dels de la Noguera que van sortir amb molta intensitat i van demostrar l’actitud i ganes que en altres partits havia costat més. Partit complicat a la pista de Bellpuig que va començar amb un parcial de 11-20 per als visitants, que gràcies a una bona defensa escapaven en el marcador en moments puntuals, però novament errors de marcatge feien impossible marxar del partit i mantenien les diferències ajustades acabant la primera part amb un 24-31.

A la segona part la mateixa tònica de tot el partit, els Infantils del club seguien sent superiors i és mantenien per davant en el marcador però novament degut a errors evitables ( moltes pilotes perdudes de forma innocent) feien que les diferències no augmentessin.

En els dos últims períodes l’equip local va sortir amb un 5 molt intens i ràpid, van realitzar una bona defensa pressionant, tot hi que vam trobar solucions no vam ser capaços d’enllaçar les últimes passades cap a cistella. Els locals van aconseguir entrar a l’últim període 4 avall, però un cop més els de la Noguera es van imposar i van augmentar la diferència fins el +9 final.