J2: Escola Alta Segarra – CB Balaguer

Escola Alta Segarra 38 – 37 CB Balaguer Blau

Primera derrota de la segona volta contra un equip molt similar a nosaltres.

El partit va començar a favor dels balaguerins que dominaven gràcies als ràpids contraatacs i les cistelles fàcils. A partir del segon quart, la balança ja es decantava cap als locals que gràcies als triples s’avançaven en el marcador, però els visitants no deixaven de lluitar i van acabar la primera part dominant amb un parcial de 2-9 que els hi atorgava una diferencia de 6 punts.

La segona part prometia ser de la mateixa tònica, amb constants alternances en el marcador que feien decantar la balança cap als locals i visitants. S’arribava a l’últim quart amb un +7  favorable als balaguerins, però els nervis i el bon encert dels locals va fer que s’anessin acostant al marcador i col·locar-se a 2 punts a falta de 50 segons. Una pèrdua de pilota dels visitants va permetre un triple dels de Calaf per avançar-se en el marcador i sentenciar el partit.

Molt bon partit per part dels dos equips, i sobretot una evolució molt positiva dels nostres minis que cada dia fan un pas endavant! Partit per aprendre, i a seguir treballant!