J15: Cudós Consultors CB Balaguer – TGN Bàsquet B

CUDÓS CONSULTORS CB BALAGUER   70  –   43    TARRAGONA FEM BÀSQUET B

Necessària e imprescindible victòria del sènior femení del CB Balaguer que milita al campionat de Catalunya de 1a categoria. Finalitzada la 1a volta, l’equip es situa amb 6 victòries i 9 derrotes a la zona de perill de la classificació.

Primer parcial dominat per les noies de Balaguer per un ajustat 15 a 13 malgrat l’equip dominava en el joc i en les sensacions. A partir d’aquest moment, els següents 20 minuts van ser de clar color local, que amb un joc molt ràpid i molt encert davant la zona visitant es distanciava cada cop més a l’electrònic 39 a 19 al descans i 61 a 32 a meitat del darrer període.

A partir d’ara comença el “ tourmalet” per les noies del Balaguer, que en les properes jornades s’enfrontaran contra els millors equips de la lliga, amb l’objectiu de donar alguna sorpresa i arribar a les jornades finals amb opció de permanència.

El proper rival, el Barça CBS. Segon classificat i favorit per a l’ascens.