J2: CEP Vallfogona – CB Balaguer

CEP Vallfogona 75 – 70 Bonet Cars CB Balaguer

Emocionant derbi que es va viure en la 2a jornada de lliga. Després d’una derrota dels dos equips en la primera jornada, els dos intentarien sumar la primera.

Un partit amb un ritme altíssim des del minut 0, on les visitants van agafar per sorpresa a les visitants i van començar manant al marcador. Tot i així les de Vallfogona van acabar per davant en el marcador en el primer període. El partit va seguir la mateixa tònica en el segon període, un ritme molt alt en tot moment amb anades i tornades constants, però un parcial de 18-2 feia que les vallfogonines se n’anessin de 14 punts de diferència. El Balaguer va frenar l’ofensiva i es va aconseguir arribar al descans 44-33.

Després del descans el Balaguer va decidir anar a pel partit, en un 3r període molt igualat on la lluita era màxima el Balaguer no aconseguia remuntar. En l’inici de l’últim període el Vallfogona arribaria a la màxima diferència del partit, 15 punts. Però el Balaguer, lluny de rendir-se es va posar a lluitar i fent uns minuts immensos en defensa i en atac va aconseguir retallar la distància a 5 punts a falta de 4 minuts. Just aleshores, un triple de Castells i dos tirs lliures de les visitants complicaven molt la remuntada. Tot i les dificultats el Balaguer va seguir treballant i va estar amb possibilitats de victòria fins els últims segons, finalment 75-70, un marcador que mostra l’espectacularitat del match i que de ben segur hagués estat d’un altre color si el percentatge de tirs lliures hagués estat millor, 10/34 des de la línia per les visitants contra un 15/25 pel Vallfogona.