J2: CB Tremp – CB Balaguer

CB Tremp 77 – 54 CB Balaguer

Desplaçament complicat aquesta jornada, contra un equip que ja sabíem que ens ficaria les coses molt difícils. I així va ser, als 10 minuts perdíem de 20, en gran part degut a que ells tenien un gran encert i nosaltres no teníem la tensió que exigia el partit, amb una mica de por en defensa i poc decidits en atac. Aquesta diferència va marcar el resultat, tot i que els següents 10 minuts van ser molt més igualats, però el Tremp s’allunyava en el marcador mentre nosaltres ficàvem només 3 dels 12 tirs lliures llançats. Al descans 50-20, tot apuntava a que era qüestió de temps que els locals tanquessin el marcador.

Però a la represa es va poder veure un canvi d’actitud, poc a poc vam perdre la por en defensa i vam poder robar pilotes i córrer una mica més que a la 1a part, per així anar reduint distàncies, i fins i tot semblava que podíem lluitar per alguna cosa més que per escurçar la diferència. Tot i així els trempolins es van recuperar i es van veure uns 10 minuts molt igualats, suficients com per mantenir la diferència en el marcador, però on el Balaguer va poder marxar amb un bon sabor de boca i sabent que a la tornada se’ls hi podran ficar les coses més difícils.

La setmana que ve toca descans, fins el dia 24 que rebem a l’Alpicat.