J2: BCMoraBanc Andorra – CBBalaguer

B.C.Morabanc Andorra 54- C.B.Balaguer 64

Victòria disputada al camp del Morabanc Andorra. En aquesta segona jornada, les juniors del Balaguer s’enfrontaven a un bon rival, un equip d’un nivell similar.

Un mal inici per part del Balaguer amb problemes per anotar i amb algun desajust defensiu va fer que les jugadores locals guanyessin el quart 16-12.

El segon quart, en canvi, el júnior va sortir fent una molt bona feina i una bona defensa les va permetre marxar al descans amb el marcador a favor (27-34).

Pel que fa la segona meitat del partit, va estar força igualada la major part del temps; el CBBalaguer, per això, no va permetre que l’equip andorrà es posés per davant en el marcador en cap moment. Finalment, el partir es va decantar a favor de l’equip de Balaguer i això els va fer endur-se la primera victòria fora de casa.

La propera jornada, el junior femení torna a jugar a fora; en aquest cas, visita el camp del Mollerussa diumenge a les 12:30h.